Mennesker, du ikke vil hjem fra

  • By:
  • Category:
  • 20. marts 2018

Hvad er en soulmate egentlig?

På godt dansk betyder det en sjæleven. Men hvem er de og kan man have flere soulmates?

Hvis man tager det helt ned på jorden, så er en soulmate vel egentlig blot et udtryk for, at man har en særlig forbindelse med et andet menneske, uafhængig af alder og køn.

Selv har jeg været heldig at møde den eneste ene, min kære mand, som jeg har været kæreste med i over 30 år.

Jo, den er god nok. Han er uden tvivl min soulmate.

Men de fleste af os oplever mange gange og helt uventet, at møde mennesker, hvor vi straks kan mærke en gensidig sympati, som er mere end det, der bliver sagt eller gjort.

Man føler og mærker en god kemi. Men hvad er det med kærlighed og soulmates? Hænger det sammen? I hvert fald hvis man spørger nygifte par. Alle går vel ind i ægteskabet med den overbevisning om, at de er soulmates for resten af livet.

Men hvad så når ægteskabet eller forholdet hører op? Er det så kærligheden der forsvinder, mens den særlige forbindelse forsætter? Ikke i alle tilfælde, men i visse tilfælde, ja. For selvom ægteskabet ophører, er det ikke i alle tilfælde at forbindelsen forsvinder. For når man endelig er kommet videre, erkender mange af dem, at deres ex stadig er deres bedste ven, og at de kun ønsker det bedste for dem.

Så er bedste venner det samme som soulmates? For mig; ”ja”.

Hvis man møder en soulmate har man som udgangspunkt de bedste muligheder for at opnå fantastiske oplevelser sammen.

Så uanset om man tror på beslægtede sjæle eller ej, så giver selv små møder med mennesker energi og livsglæde ind i hverdagen.

Leave a Reply

da_DKDanish