Om Oase

På Oase.dk sælger vi moderne litografier i den fineste kvalitet, så ønsker du kunst på væggene med et unik og personligt udtryk, så har vi noget for enhver smag. Vores idégrundlag er, at fokusere på at fremme kunsten i boligens små oaser.

Der fremstilles normalt 30 litografer af hvert tryk som alle leveres nummererede og signerede, men vi kan efter aftale levere større oplag.

Vi sælger også de originale malerier som billederne tager udgangspunkt i. Det kan f.eks. være virksomheder, der anskaffer et originalt billede og som samtidig køber litografier til medarbejderne i f.eks. jubilæums- eller julegave.

Er du nysgerrig på kunst og farver og vil du finde inspiration til boligens små oaser, så er du velkommen til at følge med og bidrage med synspunkter på sidens blog. Vi vil løbede orientere om de temaer der arbejdes med og der vil også være mulighed for at følge processen og kunstneren bag forretningen.

Historien

Chrestina har en baggrund som dekoratør og stylist og har siden 2004 arbejdet som billedkunstner i sin fritid. I løbet af perioden har Chrestina haft succes og derfor besluttede hun at starte som fuldtids kunstner i 2016.

Som menneske og billedskaber ønsker Chrestina at formidle en verden af skønhed, leg og drømme med sin kunst. Hun arbejder både med strålende farver og sort/hvid og har en helt personlig stil.  Gennem sit håndværk kombineret med den mest moderne teknik, skaber hun de smukkeste moderne litografier/kunsttryk, der kan være med til at løfte dekorationen i ethvert hjem.

Chrestina Højholdt Jørgensen

Chrestina Højholdt Jørgensen

Ejer / Designer /Kunstner

Chrestina er født i 1967 i København og er den kreative person bag Oase.dk.

Atelier

Atelier

Min oase

Mit atelier er beliggende i Holbæk ca. 60 km fra København.

Processen

Processen begynder ofte med at en idé skitseres på papir først. Mange gange skal der flere skitser til inden Chrestina går i gang med at male billedet. Fra det øjeblik man begynder til man står med et færdigt billede, kan der gå op til flere måneder, så Chrestina er ofte i gang med flere billeder på en gang.

Inden det færdige maleri får fernis, laves en række fotografier i meget høj opløsning og herefter begynder en digital proces med at behandle det digitale billede til det færdige udtryk opnås.

Den sidste del af processen er selve printningen hvor der næsten altid foretages de sidste justeringer i forbindelse med en række test print. Selve printningen foretages på en professionel printer der udskriver billedet i meget høj kvalitet. Printeren har 12 separate blæktanke og billederne bliver gengivet med utrolig mange detaljer  og et meget bredt farverum. Et bredt dynamikområde og detaljer i mørke områder af billedet er med til at fremhæve alle de små finesser der gør billederne så levende. Som afslutning belægges hele billedet med en særlig chroma blæk, der regulerer overfladerefleksion så farverne gengives naturligt og med en dyb sort tæthed.

Processen
da_DKDanish